Acıkuyu Ortaokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak, başarısını ispatlamış, kitlesel başarıyı yakalamış, sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerin kurumsallaştığı, bilgi teknolojilerinin tamamını kullanacak personele sahip, fiziksel ortamda en iyi, en temiz, en kaliteli okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, çevre faktörlerini de dikkate alarak, eğitim bilimlerinde ve teknolojideki gelişmeleri takip edip, bunları uygulayarak; öğrencilerimizin kendilerini tanımalarına yardım etmek ve kaliteli bir eğitim öğretim merkezi olmak.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Öğretmen ve öğrenci servisi vardır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://acikuyuoo.meb.k12.tr

Adres - ACIKUYU MAH. ACIKUYU KÜME EVLERİ NO 48 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzda lojman bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz Akçakale´den gel git yapmaktadır. Ev sıkıntısı yoktur.

Adres - ACIKUYU MAH. ACIKUYU KÜME EVLERİ NO 48 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. Köyün girişine kadar asfalt, köyün içi stabilize yoldur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa il merkezine 70 km Akçakale ilçe merkezine 15 km´dir.